‘Sibel bizim kaskomuz’

Türk Emniyet Teşkilatı Yetimleri Eğitim Vakfı yararına muhteşem bir konser veren Sibel Can, Vakıf Başkanı Maral Öztekin’in övgüsüne maruz kaldı.

‘Sibel bizim kaskomuz’

ASKER GİBİ NÖBETE KOŞAR

İstanbul’daki gecede şarkılarını vakıf yararına seslendiren Sibel Can, konukları mest etti. Gecede konuşan TEYEV Başkanı Maral Öztekin, ‘Şimdiye kadar düzenlediğimiz 35 balonun en az 18’inde Sibel Can tıpkı bir asker gibi nöbete koştu. Oğlu ateşliyken bile geldi sahneye çıktı. O bizim kaskomuzdur’ dedi. Daha sonra bir şehit eşinden gelen mektubu okuyan Öztekin, herkesi duygulandırdı.

YENİ ŞARKIDAN İLK MISRALAR

Gecenin onur konuğu ise Orhan Gencebay’dı. Vakıf Başkanı Maral Öztekin’le asker arkadaşı olduklarını hatırlatan Gencebay, ‘Vatanımız için ne yapmamız gerekiyorsa yapacağız’ diye konuştu. Daha sonra Sibel Can’ı takdim etmesi istenen Orhan Gencebay, ‘Onu 13 yaşından beri tanırım. Gerçek bir yorumcudur. Sesi gibi kendisi de güzeldir’ dedi. Sibel Can, 2 saat boyunca sevilen şarkılarını söyledi.

Davet için hazırlanan 35. yıl pastasını vakıf başkanı Maral Öztekin, Sibel Can, Müberra Öztekin, Türkan Sabancı ve Feryal Gülman kesti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X