Sibel’e şarkı yağıyor!

İstanbul Bostancı Gösteri Merkezi’nde konser veren Sibel Can, bu yaz çıkaracağı albüm için bestecilerden gelen şarkılardan hangisini seçeceğini şaşırdığını söyledi.

Sibel’e şarkı yağıyor!

Klasikleştirdiği Bostancı Gösteri Merkezi konseri öncesi konuşan Sibel Can, bu yaz çok çalışacağını söyledi. 

Yaz konser takvimini şimdiden dolduran Can, yeni albüm müjdesi de verdi. Sanatçı, ‘Uzun zamandır üzerinde çalıştığım yeni albümüm var. Birkaç arkadaşımıza albüm yaptığım iletildi ve şu anda şarkı yağıyor. Arkadaşlarım o kadar güzel şarkılar yolluyor ki bütün zamanım onları dinlemekle geçiyor’ dedi.

MİAMİ KAÇAMAĞI YARADI

Bronzluğu ve inceliği ile de dikkat çeken Sibel Can, konserde Nur Yerlitaş imzalı iki elbise giydi. Can, ‘Konser öncesi O Ses Türkiye’nin çekimlerinden sonra, Acun da Dominik’teyken fırsat bulup Miami’ye gittim. Benim için çok iyi oldu. Günde bir saat güneşlenip yüzdüm. Güzel enerjilerle doldum’ dedi. Konserinde Müslüm Gürses’i anmayı da ihmal etmeyen Sibel Can, sanatçının şarkılarını seslendirdi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X