Sıcak aşure ağızları tatlandırdı

Nilüfer Belediyesi, Muharrem ayının gelmesiyle birlikte kentin farklı bölgelerinde aşure ikramlarına devam ediyor.

Sıcak aşure ağızları tatlandırdı

Çalı, Görükle, İhsaniye, Altınşehir ve Ataevler Mahalleleri’nin ardından bu defa  Nilüfer Belediyesi personeline aşure ikramı yapıldı. Halk Evi önündeki Nilüfer Cumhuriyet Meydanı’nın yanı sıra, Alaaddinbey Hizmet Binası, Nilüfer Belediyespor Üçevler Spor Tesisi ile İnci ve Taner Altınmakas Huzurevi’nde de aşure dağıtımı yapıldı.

Öğle tatilinde gerçekleşen aşure ikramını Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, eşi ve Sosyal Destek Hizmetleri Müdürü Seden Bozbey, Başkan Yardımcıları Turgay Erdem, Yalçın Işıkyıldız ve Nazlı Yazgan hep birlikte yaptılar.

Başkan Bozbey ve başkan yardımcıları meydana kurulan stantta kazanların başına geçerek aşure dağıttı. Nilüfer Belediyesi Alaaddinbey Hizmet Binası’nda da Başkan Yardımcısı Adil Kayaoğlu dağıtım yaptı.

Soğuk havada dağıtılan aşureler belediye personeli ve vatandaşların içini ısıttı.

Her yıl Nilüfer Belediyesi tarafından geleneksel olarak düzenlenen aşure ikramları bu yıl da Muharrem ayının sonuna kadar Nilüfer’in farklı mahallelerinde devam edecek. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X