Sıcak havaya rağmen tempo düşmüyor

Bursaspor’da yeni sezon hazırlıkları devam ediyor.

Sıcak havaya rağmen tempo düşmüyor

Yeşil beyazlılar dünü de çift idmanla geçirdi. Teknik Direktör Paul Le Guen,  antrenman öncesi saha içerisinde  futbolcularla kısa bir toplantı yaptı.

Daha sonra yeşil beyazlı futbolcular, İtalyan kondisyoner Giovanni yönetiminde istasyon çalışması yaptı. Ardından teknik direktör Le Guen, futbolcularını iki ayrı gruba ayırarak pas çalışması yaptırdı. Oyuncuların sıvcak havadan dolayı epey sıkıntı yaşadıkları gözlemlendi.

Özel çalıştılar

Bursaspor’da yeni sezon hazırlıklarına geç başlayan Titi, Ekong, Jorquera ve Stancu, dünkü sabah antrenmanın ardından 30 dakika süren bir kondisyon çalışması yaptı. Bu futbolcuların her idman sonrası bu tür çalışmalara devam edeceği belirtildi. 

Sakatlardan sevindirici haber

Bursaspor’da sakatlıkları bulunan Kubilay Kanatsızkuş, İbrahim Serdar Aydın ile Ertuğrul Ersoy dün de takımdan ayrı çalıştı. Kubilay’ın bugün Ertuğrul’un ise 4-5 gün içerisinde normal antrenmanlara başlayacağı bildirildi. 

2 isim gönderildi

Bursaspor’da Teknik Direktör Paul Le Guen kadro içersinde elemelere başladı. Fransız teknik adamın raporu doğrultusunda genç isimlerden Enes Ata ve Gökhan Berkay Yıldız, Vakıfköy’ün yolunu tuttu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X