Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
Sosyal Medya
Olay Haber
Olay E-Gazete

Sıcak temas başlıyor

Bursaspor yönetimi, transferde bugün düğmeye basıyor… Bütün ekibini bugün Özlüce’ye ‘Acil’ koduyla çağıran Başkan Ali Ay’ın, önce teknik adam sorununu çözmek istediği ardından da belirlenen oyuncularla anlaşma zemini arayacağı öğrenildi.

Bursaspor yönetimi, transferde bugün düğmeye basıyor... Bütün ekibini bugün Özlüce'ye

Bursaspor ligde kalma sevincini bir gün yaşadıktan sonra yeni sezonla ilgili bugün kolları sıvıyor.  Başkan Ali Ay’ın, ekibini bugün Özlüce’ye çağırdığı ve öncelikli olarak teknik adam konusunu çözmek istediği öğrenildi. Ligdeki sıkıntılı süreç nedeniyle hem teknik direktör hem de oyuncu konularını askıya alan Ay’ın, scouting ekibinden listesini istediği ve oyuncularla da temasa geçilmesini isteyeceği belirtildi. 

İLK HEDEF PROSİNECKİ

Devre arasında tazminatı nedeniyle Bursaspor’a getiremediği ancak ilişkiyi koparmadığı Robert Prosinecki’yi ilk sırada tutan Başkan Ali Ay’ın, hem Hırvat teknik adamla hem de bazı oyuncularla görüşmek için kurmaylarından kendisine bir yurtdışı programı hazırlamasını isteyeceği öne sürüldü. Başkan Ay’ın, ayrıca geçtiğimiz günlerde Bursa’ya gelen 31 yaşındaki stoper Sebastien Bassong’la da yeniden temasa geçeceği öğrenildi. 

SÖZLEŞME UZATMAYACAK

Ali Ay’ın ayrıca mevcut kadroda nasıl bir revizyona gideceği de merak konusu. Ay’ın sözleşmesi biten Erdem Özgenç, Tomas Sivok ve Şamil Çinaz’la yeni mukavele yapmayacağı öğrenilirken, sezon içinde formsuz olan ancak sözleşmeleri devam eden isimlerle ilgili kararı ise yeni teknik direktöre bırakacağı bildirildi.


Avatar Seç KAPAT
Bursaspor Kulübü Proje Kurulu Başkanı ve Bursastore Sorumlusu Enbiya Topal,
Sıradaki Haber Bursaspor duyurdu; Kombine alanlara ücretsiz olacak!