Şiddet skandalında flaş gelişme! Davayı geri çekti

Oyuncu Hazım Körmükçü nişanlısı Zeynep Tandoğan’a şiddet uyguladığı için karakolluk olmuştu. Hastaneden darp raporu alan Zeynep Tandoğan’ın kanlar içindeki fotoğrafı sosyal medyada yayınlanmıştı.

Şiddet skandalında flaş gelişme! Davayı geri çekti

Hazım Körmükçü, 14 yıldır evli olduğu şarkıcı Hilal Özdemir’den ayrıldıktan sonra 2016 yılında Zeynep Tandoğan’la ilişki yaşamaya başladı.

Çift, 30 Mayıs’ta nikâh masasına oturacaktı ancak şahitleri Aziz Yıldırım’ın Fenerbahçe’nin kongresi nedeniyle törene katılamayacağı için nikahı ileri bir tarihe ertelemişti.

Ancak, Hazım Körmükçü, evlilik planları yaptığı Zeynep Tandoğan’a şiddet uyguladı.

Darp raporu alan Zeynep Tandoğan, polise giderek oyuncudan şikayetçi oldu. Zeynep Tandoğan’ın şikayeti üzerine Hazım Körmükçü de karşı dava açıp şikayetçi oldu.

KADRODAN ÇIKARTILDI

Oyuncu, rol aldığı TRT’deki ‘Ege’nin Hamsisi’ dizisinin kadrosundan çıkartıldı.

Bugün ise bir basın açıklaması yapan Hazım Körmükçü, Zeynep Tandoğan’dan ve sevenlerinden özür diledi. 

”DAVAMI GERİ ÇEKİYORUM”

İşte Hazım Körmükçü’nün o açıklaması:

”Canım, diğer yarım Zeynep Tandoğan’a istemeden yaşattığım bu tarifsiz acı için başta Zeynep’ten, bu kadar üzücü resimleri gören kadın, erkek, genç, yaşlı tüm Türk halkından özür diliyorum.

Gözlerine bakmaya doyamadığım ellerini ellerimden ayıramadığım Zeynep’ime böylesi tarifsiz bir acı yaşatmış olmak benim için cezaların en büyüğü.

Ona karşı açmış olduğum davayı geri çekiyorum. Çünkü haksızım hatalıyım.

Gördüm ki,53 yıllık hayatımda yaşadığım zorlu süreçler psikolojimi bozmuş. Hayat içinde hiçbirimiz masum değiliz. Büyük, küçük hepimizin hataları, aydınlık ve karanlık yüzleri var. Hatamı biliyor ve kendimi hiçbir zaman ayrıştırmadığım sizlerin arasına bana yakışır bir şekilde dönmek istiyorum.

Ne kadar kızgın olduğunuzu bilsem de öfkenizi bana bir şans daha vermek adına unutup, destek olmanızı rica ediyorum.

”HERKESTEN ÖZÜR DİLİYORUM”

Güzel kalbi ile bana ve çevresine hep iyilik yapmış ve tertemiz bir sevgi vermiş Zeynep’ten, ailesinden, camiasından onu seven milyonlarca insandan özür diliyorum.

Zeynep ve çocuklarımız için gerekli psikolojik desteği alıp, mutlu ailem ile birlikte yaşlanmak istiyorum. Çocuklarım ve Zeynep olmadan hayatında bir anlamı yok benim için.”

5b220cb766a97c4350d73566.jpeg

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X