Şiddete sessiz kalmayacak

Kadına yönelik şiddete karşı sessiz kalmak istemeyen oyuncu Songül Öden, Birleşmiş Milletler’le bu yönde sürdürdüğü çalışmalara daha da ağırlık verecek.

Şiddete sessiz kalmayacak

MESAJLARDAN ÇOK ETKİNLENDİ

BM Nüfus Fonu (UNFPA) Türkiye Temsilciliği’nin kadına yönelik şiddetle mücadele çalışmalarının sesi ve yüzü olan Songül Öden, Türkiye’nin  kanayan yarası olan bu soruna çare bulmak için daha aktif çalışacağını belirtti. Kadın hakları ve uğradıkları şiddete karşı durma konusunda BM ile yaptığı çalışmalara ağırlık vereceğini söyleyen Öden, Ortadoğu ve Balkan halklarına kadınlarla ilgili duyarlılıkları konusunda teşekkür etti.

ORTAK ŞEY BENCE SEVMEK

Özgecan Aslan cinayetinin ardından yurt dışındaki hayranlarının mesajlarından etkilenen Öden, ‘Kadın veya insan; dünyanın her yerinde insan. Ortak şey sevmek. Ortadoğu ve Balkan halklarıyla ortak bir dil buluyoruz ki, yıllardır birbirimizi seviyoruz’ dedi. Bu arada özel hayatını gözlerden uzak yaşayan Öden, utangaç biri olduğunu söyledi. Sosyal medyada olmayı sevmeyen Öden, sevenlerinin kendisini böyle kabul etmesini istedi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X