Şiddetli lodos Bursa’yı vurdu

Bursa’da bir süredir güneşli devam eden havalar yerini şiddetli lodos ve yağmura bıraktı.

Şiddetli lodos Bursa’yı vurdu

Yetkililerin günler öncesinden vatandaşları uyardığı lodos, dün gece saatlerinde etkisini göstermeye başladı. Sabaha kadar bütün şiddetiyle devam eden lodos sebebiyle ağaçlar, elektrik direkleri ve tabelalar devrilme tehlikesi atlatırken vatandaşlar da zor anlar yaşadı.

Sabah saatlerinde işe ve okula gitmek için evlerinden çıkan vatandaşlar yürümekte dahi zorluk yaşadı. Küçük çocuklar sert esen rüzgarda düşmemek için birbirlerine tutunurken, devrilen çöp kutuları ve uçuşan nesneler de vatandaşlar için tehdit oluşturdu.

Ayrıca Şehreküstü Meydanı’nda bulunan Osmangazi heykelinin elindeki mızrağın fırtınada sallanması da ilginç görüntüler oluşturdu.

Öte yandan tadilatta olan Acemler Camii’nin minaresinde kurulu olan iskele, üzerindeki brandaların fırtınada uçuşması nedeniyle devrilme tehlikesi atlattı. Hızlı bir şekilde sağa sola sallanan iskele çevreden geçenleri korkuttu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X