‘Şiddetten uzak duralım’

Bursaspor Başkanı Ali Ay ve yönetimi ile AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu’nu makamında ziyaret etti.

‘Şiddetten uzak duralım’

Çavuşoğlu, Bursaspor’a sadece taraftar düşüncesiyle değil Bursa’nın bir değeri olarak bakılması gerektiğini belirterek, “Bursaspor taraftarının özellikle maçlardan sonra ortaya çıkan olaylarla anılmasını istemiyorum. Bu takım, taraftarıyla bir bütündür. Taraftarı spordan çıkarırsak bir anlamı kalmaz. Bu nedenle taraftar arkadaşların da Bursaspor etrafında kenetlenerek her türlü şiddetten uzak durmalarını özellikle rica ediyorum. Bu arada, taraftarlarımız ve Bursalı sivil toplum kuruluşları, kombine süresinin uzatılmasını istiyor. Tabii galibiyetler arttıkça ilgi de artmaya başladı. Takdir sizin” dedi. Konuşmaların adından, Çavuşoğlu’na, BTK ile yapılan anlaşmada alınan yetki belgesi takdim edildi. Kulüp Başkanı Ali Ay, Çavuşoğlu’na, üzerinde Hakan Çavuşoğlu yazılı Bursaspor forması hediye etti.

Lise için söz aldılar

Bursaspor, yönetimi dün bir ziyarette Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak’a gerçekleştirdi. Başkan Ali Ay, Osman Aşkın Bak’a forma ve kestane şekeri takdim etti. Yeşil beyazlı yönetim, Vakıfköy’e yapılacak olan Spor Lisesi için Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak’tan destek sözü aldı.

Kendir Yaylası için destek istediler

Bursaspor Başkanı Ali Ay ve beraberindeki heyet Spor Toto Teşkilat Başkanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nu makamında ziyaret etti. Başkan Ali Ay ve Ak Parti Milletvekili Hüseyin Şahin Kasapoğlu’ndan Keles’teki Kendir Yaylası’na yapımı düşünülen kamp tesisleri için destek istedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X