Şifanın adresi Yıldırım Belediyesi Tıp Merkezi

Yıldırım Belediyesi Tıp Merkezi, bir yıl boyunca 100 bini acil servis olmak üzere toplam 262 bin vatandaşa sağlık hizmeti verdi.

Şifanın adresi Yıldırım Belediyesi Tıp Merkezi

‘İdeal şehir Yıldırım’ anlayışıyla hizmetlerini sürdüren Yıldırım Belediyesi, sağlıkta hamleler yaparak halkın takdirini toplamaya devam ediyor. Belediye, ‘Alo Yıldırım Sağlık’ projesini hayata geçirirken, bir yandan da Yıldırım Tıp Merkezi sağlık kliniklerinde sunduğu tedavi hizmetleriyle farkını ortaya koydu. Acil Polikliniği’nde bir yılda 100 bine yakın hastaya hizmet veren Yıldırım Belediyesi Tıp Merkezi, Çocuk Polikliniği’nde 14 bin 765, Kadın Doğum Polikliniği’nde 11 bin 904, Kulak-Burun-Boğaz Polikliniği’nde 12 bin 244, Göz Polikliniği’nde 11 bin 13 ve diğer branşlar dâhil bir yılda toplam 262 bin hastaya hizmet verdi. Yıldırım Belediyesi Tıp Merkezi Laboratuvarı’nda 80 bin 84 tetkik yapıldı.

İnsan sağlığının her şeyden önce geldiğini belirten Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, “Alo Yıldırım Sağlık hattımızı kurarak 0224.362 83 83 numaralı telefonumuza ulaşıldığı an, doktor, hemşire ve tıbbi cihazlar bulunan ambulanslarımız hasta vatandaşlarımıza ulaşıyor. Bunun için ücret almıyoruz. Yıldırım Tıp Merkezi, uzman kadrosu ile 7 gün 24 saat iş başında. Hemşehrilerimize daha iyi hizmet vermek için durmadan çalışıyoruz” ifadelerini kullandı.

Yıldırım Belediyesi’nin son bir yılda 2 bin 375 ücretsiz defin hizmeti verdiğini de açıklayan Başkan Edebali, “Birlik, beraberlik ve dayanışma kültürü bizlere kadim medeniyetimizin bir mirasıdır. Ekiplerimiz cenaze sahibi vatandaşlarımızın adresine giderek defin tamamlanana kadar bütün işlemleri yapıyor” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X