Şifayı Aritmi’de buldu

Doç. Dr. Ersin Öztürk ve Özel Aritmi Osmangazi Hastanesi’ nin ünü Türkiye sınırlarını aştı. Genel Cerrahi, Cerrahi Onkoloji ve Kolorektal Cerrahi Uzmanı olan Doç.Dr.Ersin Öztürk’ ün tüm dünyada kabul gören tedavi yöntemleri ile alınan başarılı sonuçları n

Şifayı Aritmi’de buldu

İngiltere’nin Londra kentinde yaşayan ve uzun süredir ciddi sağlık problemleri yaşayan 28 yaşındaki genç adama Özel Aritmi Osmangazi Hastanesi Genel Cerrahi Uzmanı Doç.Dr.Ersin Öztürk ve ekibi müdahale etti.

Doç. Dr. Ersin Öztürk’ün başarılı bir ameliyatı ile sağlığına kavuşan genç adam, Özel Aritmi Osmangazi Hastanesi doktorlarına ve çalışanlarına teşekkür ederken, “Ciddi anlamda sağlık sıkıntısı yaşıyordum. İngiltere’ de tedavi gördüm ancak çözüme ulaşamamıştım. Genel Cerrahi Uzmanı Doç. Dr. Ersin Öztürk hocama başvurdum. Şimdi  daha sağlıklı bir şekilde İngiltere’ ye dönüyorum. Özel Aritmi Osmangazi Hastanesi Genel Cerrahi Uzmanı Doç. Dr. Ersin Öztürk ve ekibine çok teşekkür ederim” dedi.

Genç hasta tedavi gördüğü Özel Aritmi Osmangazi Hastanesi’ nden taburcu olarak yaşadığı ülkesine döndü.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X