‘Sıfır egoluyum’

Önceki gece Jolly Joker’de Bursalı dinleyenlerini selamlayan Linet, kendini hiç bir zaman egolarıyla tatmin etmediğini söyledi.

‘Sıfır egoluyum’

DİNLEYİCİYİ MUTLU ETMELİYİM

Sahnelerin güçlü sesi Linet, önceki akşam Jolly Joker’de verdiği konserde Bursalı dinleyenlerini bir kez daha mest etti. Konser öncesi samimi açıklamalarda bulunan Linet, egolarıyla hareket etmediğin söyledi. Linet, ‘Sıfır egoluyum. Benim görevim sesimle insanları mutlu etmek. Çok kötü şartlarda, kulissiz sahnelerde de konser verdim’ dedi.

SIRA YABANCI ŞARKILARA GELDİ

Son olarak Dolapdere Big Gang grubuyla yaptığı ortak projede Sia’nın ‘Chandelier’ adlı şarkısını Türk müziği formlarıyla seslendiren Linet, bir çok Türkçe şarkıyı kendi yorumuyla yeniden seslendirdikten sonra sıranın yabancılara geldiğini söyledi. Linet, ‘Yabancı şarkıları da çok iyi seslendirdiğime inanıyorum. Ama yabancıları Dolapdere’yle olduğu gibi özel projelerde söylemeyi tercih ederim’ dedi. 

Linet, arkadaşımız Ünal Özbay’la görüştü.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X