Sığınaklara hücum

ABD Başkanı Donald Trump’ın göreve geldikten sonra askeri alanda attığı adımlar, ABD’de bir dönem çok tercih edilen yeraltı sığınaklarını yeniden popüler hale getirdi.

Sığınaklara hücum

Çoğu kişi bu sığınakları nükleer savaş tehdidinden korunmak için tercih ederken, bu durum kimisi için de ciddi bir gelir kaynağı. CBS’in haberine göre, Teksas eyaletinde bu sektörde faaliyet gösteren Clyde Scott, muhtemel bir nükleer savaşta hayatta kalmak isteyen yerel halk için lüks ve pahalı yeraltı sığınakları inşa etmek için fazla mesai yaptığını belirtti.

Şu an için şirketinde üç aylık iş biriktiğini kaydeden Scott, ’30 personelle birlikte 7 gün 24 saat çalışsak, yine de işleri yetiştiremem’ dedi. Müşteri listesini gizli tuttuğunu ancak tanınmış sporcu ve işadamlarının müşterileri arasında olduğunu ifade eden Scott, milyarderlere de sıradan kişilere de yeraltı sığınağı sattığını söyledi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X