Sigthorsson’u işaret etti

Transfer çalışmalarına devam eden Bursaspor’da her an bomba patlayabilir. Gözler stopere yapılacak takviyeye çevrilirken, yeşil beyazlıların Tomas Necid’in ayrılması durumunda forvete de bir transfer yapması bekleniyor.

Sigthorsson’u işaret etti

Bursaspor kulübü 2.Başkanı Ali Ademoğlu, alacakları golcü için ipuçları verirken, İzlandalı forvet Kolbeinn Sigthorsson’u işaret etti. Ademoğlu ‘Necid’i satarsak yerine alternatif oyuncu belirledik. İsim söyleyemem ama Avrupa Şampiyonası’nda oynamış bir İskandinav ülkesinin oyuncusu radarımızda’ diye konuştu.

HAMZA HOCA ÇOK İSTİYOR

İzlanda Milli Takım formasını 44 maçta giyen ve 22 kez fileleri havalandıran Kolbeinn Sigthorsson’un bonservisi Fransa’nın Nantes takımında bulunuyor. 26 yaşındaki oyuncu daha önce Hollanda’da AZ Alkmaar ve Ajax takımlarında çıktığı 112 maçta, kaydettiği 46 gol ve 10 asistlik performansla adından söz ettirmişti. Nantes kulübüyle 2020’ye kadar sözleşmesi bulunan Sigthorsson’un transferi için Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu ısrarcı bir tutum sergiliyor.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X