Sihirli Annem’in oyuncusu açıkladı! İşte Defne’nin ölümündeki kahreden detay

Sihirli Annem dizisinin çocuk oyuncu Buğra Özmüldür, 2011 yılında hayatını kaybeden Defne Joy Foster’in ölmeden 3 gün önce sütten kesildiğini ve öldüğü gün sette bazı arkadaşlarıyla vedalaştığını söyledi.

Sihirli Annem’in oyuncusu açıkladı! İşte Defne’nin ölümündeki kahreden detay

2003 yılında yayınlanan ‘Sihirli Annem’ dizisinin çocuk oyuncuları Gizem Güven, Buğra Özmüldür ve Zeynep Özkaya Kanal D ekranlarında yayınlanan ‘Müge ve Gülşen’le 2. Sayfa’ programına konuk oldu.

Buğra Özmüldür, 2011 yılında hayatını kaybeden Defne Joy Foster’ın ölümünde yürek burkan bir detayı anlattı.

Ä°lgili resim

“ÖLÜMÜNDEN İKİ GÜN ÖNCE KONUŞTUK”

Canlı yayında dizi ve oyuncular hakkında samimi açıklamalarda bulunan oyunculardan Buğra Özmüldür, 2011 yılında kalp krizinden hayatını kaybeden Defne Joy Foster hakkında yürek burkan bir olayı anlattı. Özmüldür, konu hakkında şunları söyledi: “Ölümünden iki gün önce onun olduğu programa gelmek istediğimi söylemek için mesajlaşmıştık.

“ÖLMEDEN BİR HAFTA ÖNCE SÜTTEN KESİLDİ”

Gidemedim ve bin pişmanım. Defne abla son gününde Zuhal Topal, İnci Türkay ve rejiden bir abiyle karşılaşıyor. Üçüyle vedalaşır gibi. Bir hafta öncesinde de sütten kesiliyor çok tuhaf şeyler. Anneannem ‘Belki de Allah onun sütten kesilmesini bekledi’ dedi. Çok özel bir insandı. Ölüm hiç yakışmadı.”
 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X