‘Şikayet etmeyin kendinizi güncelleyin’

Bursalı usta sanatçı Halil Ergün, Olay Çekirge’ye yaptığı özel açıklamada unutuldukları gerekçesiyle yapımcılara sitem eden eski Yeşilçam yıldızlarını eleştirdi.

‘Şikayet etmeyin kendinizi güncelleyin’

Önce tiyatro sahnesi ardından 70’li yıllarda Yeşilçam’da yakaladığı şöhreti günümüzde televizyon dizilerine taşımayı başaran usta oyuncu Halil Ergün, Olay Çekirge’ye samimi açıklamalarda bulundu.  Halil Ergün, Ünal Özbay’ın sorularını yanıtladı. 

Oyunculuğun bir misyonu olduğunu düşünen Ergün, ‘Ben oyunculuğu artist olma sevdasıyla değil, sanatın insan hayatında önemine inandığım için girdim. Ne mutlu bana ki 70’li yıllarda Yeşilçam’dan sonra bir de televizyon yıldızı oldum. Sanırım bu Türkiye’de bana has bir durum oldu’ dedi.

KENDİNİ HATIRLATMAK İÇİN SEN NE YAPTIN?

Yeşilçam yıllarının en aranılan oyuncularıyken bugün gerek dizilerde gerekse sinemada kendilerine yer bulamayan meslektaşlarının sitemlerine ise katılmayan Halil Ergün, unutulan yıldızları kendilerini güncellememekle eleştirdi. Ergün, ‘Bu camiada kimse kimseyi durup dururken aramıyor. Bana kızmasınlar ama aranır olmak için siz ne yapıyorsunuz diye sorarım o zaman. Sanat çevresinde aranır kişi olmayı sen kendin yaratırsın. Şikayet etmeyin, kendinizi güncelleyin’ dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X