Sıkı pazarlık

Bursaspor yönetimi, Patrick Twumasi için kesenin ağzını açtı. Bonservis için son olarak 1 milyon 250 bin Euro teklif edildi. 2 milyon Euro’da direten Astana kulübü indirim yaparsa transferin gerçekleşme ihtimali yüksek gözüküyor.

Sıkı pazarlık

Bursaspor’da gündemin 1 numaralı ismi Patrick Twumasi için pazarlıklar iyice kızıştı. Teknik Direktör Paul Le Guen’in ısrarla kadrosunda görmek istediği 24 yaşındaki oyuncu için kulübü Astana ilk görüşmede 2 milyon Euro bonservis ücreti talep etmişti. 

Bursaspor yönetiminin ise son görüşmede rakamı 1 milyon 250 bin Euro’ya kadar çıkardığı belirtildi. Bilindiği gibi Başkan Ali Ay, ilk temaslarda 750 bin Euro önermişti.

TAKSİTLERE BÖLELİM

Kazakistan temsilcisinin istediği 2 milyon Euro’da indirim yapabileceği belirtilirken, Bursaspor yönetiminin önerdiği rakamı taksitler halinde verileceğini ilettiği öğrenildi. Taraflar arasında birkaç gün içersinde görüşmelerin olumlu yönde sonuçlanabileceği konuşuluyor. Gelişmeleri yakından takip eden Patrick Twumasi ise Bursaspor’a gelmeye oldukça sıcak bakıyor.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X