Sıkıntı yaşamayalım!

İnegölspor Onursal Başkanı Alinur Aktaş, ‘Rahat olabilme adına Kastamonu ve Gümüşhane maçı çok önemli. Bu maçları kazanmalıyız’ dedi.

Sıkıntı yaşamayalım!

İnegölspor yönetim kurulu, teknik heyet ve futbolculara bugünkü Kastamonuspor 1966 maçı öncesi moral yemeği verdi. Orhan İnegöl köftecisindeki yemeğe  İnegöl Belediye Başkanı ve Onursal Başkan Alinur Aktaş, Kulüp Başkanı Timur Erezsarı, yönetim kurulu üyeleri, eşleri, teknik heyet ve futbolcular katıldı. Onursal Başkan Alinur Aktaş, ‘Kalan 8 haftalık süreç zarfında açıkçası çok arzu etmediğimiz tabloyla karşı karşıyayız. Şuan kaybedilmiş veya sıkıntılı bir süreç yok ama Allah göstermesin 1-2 üst üste yapılacak hata işi son haftalara taşır. Rahat olabilme adına Kastamonu ve Gümüşhane maçı çok önemli. Ben inanıyor ve ümit ediyorum, inşallah 8 maçta 24 tane puan var ortada. İsterseniz bunu başarabilirsiniz’ dedi. 

Biz pes etmedik

Kulüp Başkanı Timur Erezsarı ise, ‘Biz pes etmedik, çalışmaya devam ediyoruz. Karşıyaka maçını almıştık aslında ama hakemi geçemedik. Fakat her zaman size söylüyorum. Hakem faktörü hep var Türk futbolunda maalesef. Bundan sonrada olacak. Biz burada Kastamonu’yu yendik. Orada da yine onu yenecek olan takım sizsiniz. Bunu yapabileceğinizi bu hafta gösterdiniz. İstediğinizde oluyor, yapabiliyorsunuz. Başarı isteyenin arkadaşlar, onun için mücadele edelim. Onursal Başkanımızın dediği gibi kendimizi ve sizin kendinizi ileriki haftalarda daha çok strese sokmaması için daha rahat daha güzel geçirmemiz için elimizden geleni yapmalıyız’ diye konuştu.  

​Gayretinizin farkındayız

Takım Kaptanı Kemal Hastürk de, ‘Gayretinizin ve çabanızın farkındayız. İnşallah göstereceğimiz performans ve alacağımız puanlarla sizleri de kendimizi de mutlu etmek için tüm çabamızı sarf edeceğiz. İnşallah bu başlangıcı da Kastamonu’da yaparız’ şeklinde konuştu. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X