‘Sıkıntıları giderdik’

Başkan Ali Ay yönetim içindeki sorunları ortadan kaldırdıklarını söyledi. Fan Club’ün 25. Kuruluş Yılı ve Cumhuriyet Balosu’na Hamza Hamzaoğlu, Harun Tekin ve yönetim kurulu ile katılan Başkan Ali Ay, ‘Her şey güzel gidiyor’ dedi.

‘Sıkıntıları giderdik’

TOLGA ÖZTAŞ

Bursa Fan Club’ün 25. Kuruluş Yıldönümü ve Cumhuriyet Balosu dün Almira Otel’de gerçekleştirildi. Organizasyona Fan Club Başkanı Ali Âdemoğlu ve üyelerinin yanı sıra, Bursa Cumhuriyet Başsavcı Vekili Sinan Sezer, Bursaspor Başkanı Ali Ay ile Yönetim Kurulu üyeleri, Hamza Hamzaoğlu ve Harun Tekin eşleriyle birlikte katıldı.

​HEP YANIMIZDALAR

Bursaspor Başkanı Ali Ay gecede yaptığı konuşmada, ‘Stadyumda ilk loca alan derneğimiz Bursa Fan Club. Hep bizim yanımızdalar. Göreve geleli aşağı yukarı 10 ay doldu. Güzel şeyler yapmaya çalışıyoruz. Ligde dördüncü, kupada da gruplara kaldık. Yönetimde biraz sorunlar vardı ancak onları da hallettik. Şu an her şey güzel gidiyor’ diye konuştu.

ÇOK MUTLUYUM

Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu ise, ‘Geldiğimiz günden beri güzel bir çalışma ortamımız var. Çok büyük bir ailenin ferdi olduğumuz için mutluyum. Her ne kadar eleştirilsek de bir şeyler yapmaya çalışıyoruz. Biz samimi, dürüst bir şekilde hizmeti kendimize ilke edindik. Bursaspor’un menfaatlerini düşünmeden hiçbir adım atmıyoruz. Başkanımızı ve yöneticilerimizi tebrik etmek istiyorum. Biz birçok kulüpte bulunduk. Çok zamanlarını harcıyorlar. Bursaspor’u daha iyi yerlere getirebilmek adına inanılmaz bir özveri içindeler. Onlarla beraber çalıştığımız için mutlu hissediyoruz” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X