Sıkma canını Timsahım bu kupa sana yakışır

Konya beraberliği ve Serdar’ın kırmızı kartı moralleri bozsa da camia teknik heyet ve futbolculara güveniyor. Bu sezon birçok sıkıntı yaşamasına rağmen iki kulvarda da son ana kadar savaşan yeşil beyazlılar, evinde oynayacağı finalde kazanıp hem 29 yıllık

Sıkma canını Timsahım bu kupa sana yakışır

Bursaspor camiası nefesini tuttu çarşamba günü Atatürk Stadı’nda oynanacak dev finali bekliyor. 2014-2015 sezonunun lig finalinde Başakşehir ve Trabzonspor’un puan kaybını Torku Konyaspor karşısında değerlendiremeyen ve ligi 6.sırada tamamlayan yeşil beyazlılar, Avrupa hedefini bu kulvarda yakalayamadı. Timsah için artık tek yol Galatasaray’la oynanacak Ziraat Türkiye Kupası finalini kazanmak kaldı. Yeşil beyazlılar kupa şampiyonu olarak hem 29 yıllık hasrete son vermek hem de alınan Avrupa cezasını bu yıl çekmek istiyor.

STOPER KALMADI

Torku Konyaspor maçında hem alınan skor hem de Serdar Aziz’in gördüğü basit kırmızı kart camianın keyfini bir hayli kaçırmış durumda. Uzun süredir stoper sıkıntısı yaşayan yeşil beyazlıların eksikler kervanına Serdar Aziz’in de eklenmesi ortaya garip bir tablo çıkardı.

Timsah’ta bu dev randevuda stoperde büyük ihtimalle ön liberolar Ozan Tufan ve Şamil Çinaz ikilisi görev yapacak. Diğer alternatifler ise Ertuğrul Ersoy ve Süheyl Çetin. Yaşanan bu moral bozuğuna rağmen camia gerek teknik heyete gerekse futbolculara güveniyor. 

SIKINTILARA RAĞMEN

Bu sezon gerek maddi, gerekse manevi anlamda birçok sıkıntı yaşamalarına rağmen pes etmeyen ve iki kulvarda son ana kadar hedeften kopmayan yeşil beyazlılar yarı final rövanş maçında Fenerbahçe’yi Kadıköy’de 3-0 mağlup ederek bir çok kişiye göre imkansızı başarmıştı.

Pozitif futbol anlayışından hiçbir şekilde ödün vermeyen Timsah, Galatasaray’la ligde oynadığı maçlarda ise evinde kaybetmiş, deplasmanda ise berabere kalmıştı. Geçtiğimiz sezon yarı finalde karşılaşan iki ekipten gülen taraf ise Galatasaray olmuştu. Bu randevu bir anlamda o kapışmanın da rövanşı olacak.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X