Sikorskyler bölgeye komando indiriyor!

Şırnak’ın Beytüşşebap İlçesi’ndeki Ayvalık Jandarma Karakolu’na dün gece PKK’lı teröristler tarafından düzenlenen ve 1 yüzbaşının şehit olduğu, 2 askerin ise yaralandığı saldırıdan sonra bölgede kapsamlı operasyon başlatıldı.

Sikorskyler bölgeye komando indiriyor!

Beytüşşebap İlçesi Ayvalık Köyü’ndeki Jandarma Karakolu’na yapılan saldırıdan sonra sabahın ilk ışıklarıyla bölgede geniş çaplı operasyon başlatıldı.

 

Kaçan teröristlerin Ayvalık Jandarma Karakolu yakınındaki Günyüzü, Bölücek ile Ballı Köylerinde saklanabileceği olasılığıyla köyler ablukaya alınarak, şüpheli evler tek tek aranıyor.

 

PKK’lıların kaçabileceği dağlık alanlarda da yoğunlaşan operasyonlarda, Şırnak 23’üncü Jandarma Sınır Tümen Komutanlığı ile Çakırsöğüt 1’inci Jandarma Komando Tugayı’ndan kalkan Sikorsky helikopterleri ile bölgeye Jandarma Özel Harekat Timleri ile komandolar indiriliyor. Jandarma Özel Harekat Timleri ile komandolar karadan teröristlerin kaçabilecekleri alanları çembere alırken, ‘Atak’ ve ‘Süper Kobra’ helikopterler de PKK’lıların saklanabileceği alanları ateş altına alıyor. Bölgedeki operasyonlar devam ediyor. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X