Sıla söyledi podyum yıkıldı

Ünlü modacı Cengiz Abazoğlu’nun adL için hazırladığı defilede podyuma çıkıp şarkı söyleyen Sıla, ünlü mankenleri bile gölgede bıraktı.

Sıla söyledi podyum yıkıldı

HEYECANIMI ŞARKIYLA YENDİM

Ünlü popçu Sıla, hayatının en farklı sahne deneyimlerinden birini gerçekleşen Cengiz Abazoğlu defilesinde yaşadı. Abazoğlu’nun hazırladığı koleksiyon tanıtımında podyuma çıkıp ünlü mankenlerin arasında şarkı söyleyen Sıla, ‘İşin içinde şarkı olduğu için heyecanımı yenebildim. Bu defilenin muzaffer komutanı benim. Türkiye’nin en güzel kadınlarıyla podyuma çıktım’ dedi.

HEYECANDAN 2 KİLO VERDİM

Defilenin ardından mankenler Çağla Şikel, Tülin Şahin ve Özge Ulusoy’la birlikte Sıla’yı da yanına alıp kameralar karşısına geçen Cengiz Abazoğlu, heyecanını paylaştı. Abazoğlu, ‘Podyuma çıkan bütün mankenler harikalar yarattı. Yakın dostum Sıla’nın sürpriz yaparak ‘Reverans’ şarkısıyla gösterdiği performans defileye damga vurdu. Ben de bu gece heyecandan iki kilo verdim’ diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X