Silahlı kavga: 2 ölü

Trabzon’un Sürmene ilçesinde çıkan silahlı kavgada biri kadın 2 kişi hayatını kaybetti. Olayda 2 kişi de yaralandı.

Silahlı kavga: 2 ölü

Trabzon’un Sürmene ilçesinde bağlı Çarşı Mahallesi 100. yıl parkı önünde, M.T., G.A. ve N.A arasında nedeni henüz belirlenemeyen nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine ise G.A., üzerinde bulunan silahla N.A ve M.T’yi vurdu.

Bu sırada yoldan aracı ile geçen ve kavgayı ayırmak isteyen Ü.Ü’de yaralandı. Ardından olayın yaşandığı yerde bulunan Sürmene İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde görevli bir polis memuru da elinde silah bulunan G.A’yı yaraladı.

112 Acil Servis ekiplerince kentteki çeşitli hastanelere kaldırılan yaralılardan M.T ile N.A adlı kadın hayatını kaybetti. Yaralı G.A ile Ü.Ü. ise tedavi altına alındı.

Öte yandan, İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı olay yeri inceleme ekipleri ise olayın yaşandığı yerde incelemelerde bulundu.

Çevik kuvvet ekiplerinin ise bölgede geniş güvenlik önlemi aldığı görüldü. Yaralılardan Ü.Ü’nün yeğeni olduğu öğrenilen Sürmene Belediye Başkanı Rahmi Üstün “Şu anda ameliyatta. Kurşun kalbinin hemen altında dalağına isabet etmiş. Sadece kavgayı ayırmaya çalıştığını biliyoruz” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X