Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Olay Haber
Olay E-Gazete

Silahlı kocaya saksılı önlem!

İstanbul’da yolunu kestiği karısına ateş açan saldırgan, üst katlarda oturan kadınların üzerine saksı atması nedeniyle kaçtı. Ölümden dönen genç kadın ve yanındaki kardeşi yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

İstanbul’da yolunu kestiği karısına ateş açan saldırgan, üst katlarda oturan

Türkiye’nin kanayan yarası olan kadına yönelik şiddet, bir türlü durdurulamıyor.

İstanbul’da olası bir kadın cinayeti son anda önlendi. Gaziosmanpaşa ilçesinde erkek kardeşiyle birlikte yürüyen kadının yolu boşanma davası açtığı kocası tarafından kesildi. Bir süre önce “eve yaklaşmama” cezası aldığı öğrenilen koca ile eşi arasında tartışma çıktı. Silahını çeken koca eşine ve kardeşine ateş etmeye başladı.

Bu sırada tartışmanın önünde yaşandığı binanın üst katlarında oturan kadınlar saldırganın üzerine çiçek saksılarını fırlattı. Saldırgan koca, yağan saksılar nedeniyle çareyi kaçmakta buldu. Saldırganın silahından çıkan kurşunlar eşi ve yanındaki kardeşini yaraladı. Yaralılar ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Polis, saldırgan kocayı yakalamak için çalışma başlattı.


Avatar Seç KAPAT
Adalet Bakanı Akın Gürlek, yargılamaların daha makul sürede tamamlanması ve
Sıradaki Haber Bakan Gürlek duyurdu: 140 yeni mahkeme kuruldu