Silahlı saldırı şüphelisi adliyede yakalandı

Bursa’nın İnegöl ilçesinde, biri ağır iki kişinin yaralandığı silahlı saldırıyla alakalı tutuklu sayısı 5’e yükseldi. Son şüpheli adliye içinde gözaltına alındı. Saldırıyı gerçekleştirdiğini itiraf eden şüpheli çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Silahlı saldırı şüphelisi adliyede yakalandı

10 Aralık 2016 tarihinde Akhisar Mahallesi’nde faaliyet gösteren kuaföre silahlı saldırı düzenlenmiş, işyeri sahibi 23 yaşındaki Lütfü H. ile müşteri olarak bulunan 43 yaşındaki Vahid R. yaralanmıştı. Silahlı saldırı gerginliğe sebep olmuştu.

Silahlı saldırının şüphelileri 21 yaşındaki S.K., 19 yaşındaki A.K., 20 yaşındaki H.K. ve 23 yaşındaki G.A. mahkemece tutuklandı. Saldırıyı gerçekleştirdiği iddia edilen bir numaralı şüpheli ise bugün yakalandı.

​İnegöl adliyesine giden şüpheli Halil K., emniyet ekiplerince gözaltına alındı. Saldırıyı gerçekleştirdiğini itiraf eden Halil K. çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Böylece silahlı saldırı da tutuklu sayısı 5’e yükseldi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X