Silahlı saldırıda kritik gelişme!

‘Sesi Çok Güzel’ yarışması ile tanınan Mutlu Kaya Diyarbakır Ergani’deki evinde silahlı saldırıya uğramıştı. Olayla ilgili dün akşam 1 kişi gözaltına alındı.

Silahlı saldırıda kritik gelişme!

Diyarbakır Ergani’de yaşayan ve ses yarışmasıyla tanınan Mutlu Kaya’nın evinde uğradığı silahlı saldırıya ilişkin 1 kişinin gözaltına alındığı bildirildi.

Fatih Mahallesi’ndeki evinde henüz kimliği belirlenemeyen kişi veya kişilerce silahla başından vurularak ağır yaralanan Mutlu’ya yönelik saldırıyla ilgili soruşturma sürüyor. İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekiplerince yürütülen çalışmalarda, saldırı olayıyla ilgili 1 şüpheli gözaltına alındı. Şüpheli, ifade işlemleri için İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü. 

HAYATİ TEHLİKESİ VAR

Hane halkının haber vermesiyle olay yerine polis ve 112 acil servis ekipleri sevk edildi. Mutlu Kaya Ergani’de yapılan ilk müdahalesinin ardından Diyarbakır Eğitim Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi.

Kaya’nın hayati tehlikesi bulunurken, polis olayla ilgili geniş çapta soruşturma başlattı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X