Silahlı saldırıya uğrayan doktor hayatını kaybetti

Karabük’te özel bir tıp merkezinde görevli doktor, uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti.

Silahlı saldırıya uğrayan doktor hayatını kaybetti

Alınan bilgiye göre, Bağlarbaşı Mahallesi Kurtuluş Caddesi’nde, radyoloji uzmanı Metin Güneş’in (45) kullandığı otomobilin önü K.A. tarafından kesildi.

 

Otomobilden inen K.A, Güneş’e silahla ateş ederek, çeşitli yerlerinden yaraladı. Saldırgan, cep telefonuyla polisi arayarak, bir kişiyi vurduğunu bildirdi.

 

Olay yerine gelen polis ekipleri K.A’yı gözaltına aldı. Bölgeye sevk edilen sağlık ekipleri ise yaralanan Güneş’i, ambulansla Safranbolu Devlet Hastanesine götürdü. Güneş, burada yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

 

Son anları güvenlik kamerasına yansıdı

 

Öte yandan, Metin Güneş’in eşinden ayrı olduğu, hafta sonları oğluyla buluştuğu, olaydan birkaç saat önce de bölgede yemek yediği ve oğlunu eve bıraktığı öğrenildi.

 

Güneş’in, silahlı saldırıya uğramadan önceki görüntüleri güvenlik kameralarına yansıdı. Görüntülerde, Güneş’in yemek yediği mekandan oğlu ile birlikte çıkması ve aracına binip gitmesi yer alıyor.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X