Sıla’ya ilginç destek: Emret!

Ahmet Kural’dan şiddet gördüğü gerekçesiyle şikayetçi olan Sıla Gençoğlu’na ünlülerden destek mesajları yağdı. Şarkıcıya en ilginç destek ise modacı Kemal Doğulu’dan geldi.

Sıla’ya ilginç destek: Emret!

Şarkıcı Sıla Gençoğlu’nun, kısa süre önce barıştığı sevgilisi Ahmet Kural tarafından darp edildiği iddiasıyla ‘koruma kararı’ aldırması gündeme bomba gibi düştü. Sıla’ya en ilginç destek ise “Askerinim, emret komutanım” diyen modacı Kemal Doğulu’dan geldi.

“ASKERİNİM, EMRET KOMUTANIM”

Kemal Doğulu, Sıla’nın “Yaşadıklarımdan öğrendiğim bir şey var” paylaşımını kendi hesabından paylaşarak “Konuşmadığın şeyleri değil söylediklerini ciddiye aldım hep. Ne de güzel söylemişsin. Askerinim. Emret komutanım. Her zaman yanındayım. Seni seviyorum.” diyerek destek oldu.

ÜNLÜ İSİMLER TEK YÜREK OLDU

Sıla’ya ünlü isimlerden destek gecikmedi. İşte magazin gündemine bomba gibi düşen olayda ünlülerin destek mesajları…

MURAT BOZ

“Çok geçmiş olsun. Yanındayız Sıla”

SABA TÜMER

“Şiddeti saklamayarak gösterdiğin cesaret için susmayıp dimdik ayakta durduğun için sana teşekkürler Sıla! “
 

HAZAL KAYA

“Böyle travmatik bir olayı anlatırken bile bu zarafette cümleler kurman öyle etkiledi ki beni, öyle yaralandım ki okurken…Bunu yaşamak zorunda bırakıldığın için çok üzgünüm. Yanındayız,cesaretinin,yüreğinin,samimiyetinin farkındayız…Buna emin ol!”

EMRE ALTUĞ

“Oğlum sizi kim büyütüyor yetiştiriyor böyle mi öğretiyor? farz edelim evde böyle görerek büyüdünüz şiddet görenin mutlu olduğunu da gördünüz mu ? Size sevgisini bu şekilde gösteren ve bu şekilde gösterilmesi gerektiğini öğreten mi oldu? Farz edelim öyle oldu büyüyünce bunun adamlıkla insanlıkla sevgiyle saygıyla ilgisi olmadığını görmediniz mi öğrenmediniz mi? Eğer öyleyse yazık çünkü o taktirde var olmuş değil yer kaplamış oluyorsunuz! (Ahmet ve diğerlerine…)
 

İREM DERİCİ

“Demir kadın! Aslan kadın! Fiziksel yahut psikolojik şiddet, nicelerini darma duman ediyor bu leş mevzu. Ama sen nasıl bir güçlüsün, nasıl bir teşviksin! Dimdik kadınım, ben sana öykünmeye devam! Çünkü sen Sıla Gençoğlu’sun!”
 

EBRU POLAT

“Söyleyecek kelime bile bulamıyorum şuanda… Yanındayız.”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X