Silifke’de Sosyal Yaşam Alanı Çalışmaları

Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, belediyenin sosyal yatırımları kapsamında projelendirilen ve yapımına başlanan sosyal yaşam alanı çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiğini açıkladı.

Silifke’de Sosyal Yaşam Alanı Çalışmaları

Silifke’nin ihtiyaçları doğrultusunda çalışmalarına hız veren Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, 4. Köprü, Mesire Alanı, Her Mahalleye Park, Göksu Aile Çay Bahçesinin düzenlenmesi çalışmalarıyla birlikte ilçeye 9500 metrekarelik sosyal alan kazandıracaklarını belirtti. Göksu Nehri kenarında civar semtleri de farklı açılardan görme imkanı taşıyan Sosyal Yaşam Alanı, Silifkelilerin aileleri ile birlikte hoşça vakit geçirebilecekleri toplam 9500 metrekarelik bir alana inşa edilecek olup başta Gazi, Göksu ve Sayağzı Mahallesi olmak üzere tüm Silifkelilerin hizmetine sunulacak. İçerisinde dinlenme alanları, ahşap oyun grupları, engelli bireylere özel parklar, havuz, tuvalet, büfe, kamelyalar, kum havuzları, oturma alanları, oyun alanları ve yeşilliğiyle ilçeye yeni bir mekan kazandırılacak. Silifke şehir merkezi yanında 88 mahallede yol açma, asfaltlama, parke hizmetleri, park yapımı gibi rutin hizmetlerin devam ettiğini ve bunun yanı sıra önemli projeleri de hayata geçirmeye gayret gösterdiklerini ifade eden Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, Sosyal Yaşam Alanı Projesinin 20-26 Mayıs 2016 tarihleri arasında düzenlenecek olan Uluslararası Kültür Haftasına kadar tamamlanacağını ifade etti. Turgut, “İlçemize ve vatandaşlarımıza daha iyi ve daha yenilikçi hizmet vermenin gayreti içerisindeyiz. Bugüne kadar yol, asfalt, parke, park ve stabilize yol alanında hizmet almamış ve dokunulmamış bir mahalle bırakmadık. Halen çalışmalarımızı da sürdürmekteyiz. Bu hizmetlerimizin yanı sıra ilçemize ihtiyaç olan önemli projelerimizi de halkımızın hizmetine sunma gayretini gösteriyoruz. Sizlerin destekleriyle şu ana kadar hizmet çıtamızı yükseltmek için çalıştık. Dileriz, bu tesisimizle birlikte ilçemizin çehresi daha da güzelleşecek. Sizler bu hizmetlerin daha güzellerini hak ediyorsunuz. Bugüne kadar yapılan yatırımlar bundan sonra yapılacak hizmetlerin bir başlangıcı ve müjdeleyicisidir” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X