Silkelen ve kendine gel

Ersel Uzgur yönetimindeki yeşil beyazlılar güçlü rakibi karşısında kötü gidişata son vermek istiyor. TT Arena’daki mücadele 20.00’de başlayacak.

Silkelen ve kendine gel

Çalkantılı günlerden geçen ve ligde son 3 haftayı mağlubiyetle kapatan Bursaspor bugün Galatasaray’ın konuğu oluyor. TT Arena’da 20.00’de başlayacak olan kritik mücadeleyi Suat Arslanboğa yönetecek. 

Geçtiğimiz hafta alınan 2-1’lik Kayserispor mağlubiyeti sonrası teknik direktör Ertuğrul Sağlam’la yollarını ayıran yeşil beyazlılar, bu mücadeleye Ersel Uzgur nezaretinde çıkacak. Timsah’ta tek hedef kötü gidişata son vermek. 

TARAFTAR CEZALI

Teknik Direktör Uzgur’un sahaya nasıl bir 11 süreceği ise merak ediliyor. Genç çalıştırıcının kaleyi Mert Günok’a teslim etmesi stoperde ise Serdar Aziz-Dany ikilisini birlikte oynatması bekleniyor. Bu arada Akhisar Belediyespor’la deplasmanda oynanan maçı tribünden izleyen Bursasporlu taraftarların alınan ceza nedeniyle Galatasaray karşılaşmasına girme hakkı bulunmuyor. Ev sahibi Galatasaray ise Mustafa Denizli yönetiminde ilk iç saha maçına çıkacak. 

STAT: Türk Telekom

SAAT: 20.00

HAKEMLER:  Suat Arslanboğa, Alpaslan Dedeş, Uygar Bebek 

EKSİK: Hamit,Carole, Denayer

EKSİK: Faty

BİLET FİYATLARI: Bursaspor taraftarı 50 TL

20.00 LİG TV/Canlı

GALATASARAY

1 Fernando Muslera

55 Sabri Saraoğlu

21 Aurelien Chedjou

22 Hakan Balta

29 Olcan Adın

8 Selçuk İnan

14 Jose Rodriguez

7 Yasin Öztekin

10 Wesley Sneijder

11 Lukas Podolski

17 Burak Yılmaz

BURSASPOR

17 Mert Günok

82 Luis Advincula

4 Serdar Aziz

13 Dany Nounkeu

3 Emre Taşdemir

21 Hajime Hosogai

5 Bekir Yılmaz

9 Isaac Cuenca

10 Filipe Josue

77 Balazs Dzsudsak

15 Tomas Necid

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X