Silvan’da polisler hedefte

Diyarbakır Silvan’da sokağa çıkma yasağı devam ederken, PKK’nın gençlik yapılanması YDG-H’li teröristler cadde ve sokaklara açtığı hendekleri kapatan güvenlik güçlerine ateş açtı. İlçede yer yer çatışma çıkarken, çeşitli semtlerden de silah sesleri duyuld

Silvan’da polisler hedefte

Bu arada, Diyarbakır Valiliği tarafından Lice ilçesinde 6 bölgede sokağa çıkma yasağı ve sivil girişlerin yasaklanmasına ilişkin dün öğlen yapılan açıklama birkaç saat sonra geri çekildi. Son valilik açıklamasında, “Sokağa çıkma yasağı kararı başlıklı iletiler sehven atılmıştır. Dikkate alınmamasını rica ederiz” denildi. 

“VURUN KAFİRE, ACIMAYIN…”

Öte yandan, önceki gün başlayan operasyonlarda 18 teröristi etkisiz hale getiren güvenlik güçlerinin telsiz konuşmaları basına yansıdı. Telsizden Özel Harekat polislerine hitap eden bir rütbeli, “Roketli 4. şahsı indirdik. Allah razı olsun. Vurun kafire, acımayın arkadaşlar. Vurun Allah için, şehitlerimiz için, Peygamber için vurun. 2 keleşli şahsı indirdik, 2 roketli şahsı indirdik. Hepsini indireceğiz Allah’ın izniyle. Arkadaşları gözlerinden öperim, ellerine sağlık devamını bekliyoruz” ifadeleriyle seslendi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X