Simay kürsüyü istiyor

Genç kızlar masatenisinde Dünya Şampiyonası’na katılma hakkı kazanarak bir ilki başaran Büyükşehir Belediyesporlu Simay Kulakçeken, “Kesinlikle madalyayla dönmeyi düşünüyorum” diye konuştu.

Simay kürsüyü istiyor

Güney Afrika’da düzenlenecek Dünya Gençler Masa Tenisi Şampiyonası’nda Türkiye’yi 2 sporcu temsil edecek.

Cape Town kentinde, bugün başlayıp 7 Aralık’ta sona erecek şampiyonada kızlarda Büyükşehir Belediyesporlu Simay Kulakçeken, erkeklerde de Talha Yiğenler madalya mücadelesi verecek.

Yarın şampiyona için yola çıkacak sporcular, Türkiye’ye başarılı sonuçlarla dönmek istiyor. Şampiyonada mücadele ederek kızlarda Türkiye adına bir ilki başaran Büyükşehir Belediyesporlu Simay Kulakçeken, ilk 16 sporcu arasına girmeyi hedeflediğini ifade etti.

KAPASİTEMİ BİLİYORUM

İlk hedefine ulaşabilmesi halinde madalya şansının olabileceğini belirten Büyükşehir Belediyesporlu raket, “Kesinlikle madalyayla dönmeyi düşünüyorum. Kendi kapasitemi görebiliyorum, böyle bir potansiyelim var” değerlendirmesini yaptı. Talha Yiğenler ise “Zor bir turnuva. Zor maçlar olacak. Bir hedef koyamıyorum. Ferdi klasmanda derece zor. Kız ve erkeklerde çıkacağımız karışıklarda ise şansımız daha fazla” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X