Şimdi 3 puan zamanı

5 haftada sadece 6 puan toplayabilen yeşil beyazlılar, Ertuğrul Sağlam yönetimindeki rakibini taraftarının desteğiyle geçerek üst sıralara tırmanmak istiyor. Atatürk Stadı`ndaki mücadele 13.30`da.

Şimdi 3 puan zamanı
Spor Toto Süper Lig’de ilk 5 haftada topladığı 6 puanla beklentilerin altında kalan Bursaspor, bugün sahasında Eskişehirspor’u ağırlıyor.
 
13.30’da başlayacak olan zorlu mücadeleyi Fırat Aydınus’un yönetecek. 5 haftalık süreçte 2 galibiyet ve 3 yenilgi alan yeşil beyazlılar, ezeli rakibi olan kırmızı siyahlılar karşısında kazanarak çıkışa geçmenin hesaplarını yapıyor.
 
Fernandao cezalı
 
Timsah’ta cezalı olan Jose Fernandao bugünkü 90 dakikada forma giymeyecek. Teknik Direktör Şenol Güneş’in Brezilyalı oyuncunun yerine forvette Cedric Bakambu’yu oynatması bekleniyor.
 
Bursaspor’la şuan ligde aynı kaderi paylaşan ve topladığı 5 puanla sıkıntıya yaşayan Ertuğrul Sağlam yönetimindeki konuk Eskişehirspor’da bugünkü mücadeleyi çıkış karşılaşması olarak görüyor.
 
Evde siftah zamanı
 
Bursaspor bu sezon Atatürk Stadı’nda oynadığı iki maçta da mağlup oldu. Ligin ilk haftasında Galatasaray’a 2-0’la boyun eğen yeşil beyazlılar, 3.haftada ise Beşiktaş’a tek golle boyun eğmişti. Bu sezon evinde başarısız bir görüntü çizen yeşil beyazlılar, son olarak evinde geçen sezonun 34.haftasında Gaziantepspor’u 3-1’lik skorla mağlup etmeyi başarmıştı.
 
Galibiyetlerde eşitlik var
 
 
Bursaspor, Süper Lig tarihinde 54 kez karşı karşıya geldiği Eskişehirspor karşısında 17 kez galip gelmeyi başarırken sahadan 17 defa da mağlup ayrıldı. Oynanan 20 müsabaka ise eşitlikle sona erdi.
 
Bursaspor, Süper Final’de 2 kez, 2’nci Lig’de 4 kez ve Türkiye Kupası’nda ise 8 kez karşılaştığı Eskişehirspor ağlarını Süper Lig de dahil olmak üzere toplam 85 kez havalandırırken kalesinde ise 76 gol gördü.
 
Maç heyecanı OLAY TV’de
 
Bursaspor’un bugün Eskişehirspor’la oynayacağı 6.hafta karşılaşmasının tüm heyecanı OLAY TV’de yaşanacak.Karşılaşma öncesi ve sonrası Atatürk Stadı’ndan yapılacak canlı yayınlarla tüm gelişmeler Cevdet Altınel’in sunumuyla sıcağı sıcağına ekrana yansıyacak.
 
MAÇ TABLO
 
STAT: Atatürk
SAAT: 13.30
HAKEMLER: Fırat Aydınus, Serkan Ok, Aleks Taşçıoğlu
EKSİK: Fernandao, Ozan İpek
EKSİK: Akaminko, Erman
BİLET FİYATLARI: VIP 1.sıra 300, VIP 2.sıra 200, Kapalı 100, Maraton 40, Kapalı kale arkası 20, Açık kale arkası 10 TL
13.30 LİGTV/CANLI
 
BURSASPOR
 
12 Harun Tekin
22 Şener Özbayraklı
2 Renato Civelli
4 Serdar Aziz
23 Aziz Eraltay
5 Fernando Belluschi
20 Samuel Holmen
7 Ozan Tufan
16 Volkan Şen
30 Filipe Josue
94 Cedric Bakambu
 
ESKİŞEHİRSPOR
 
25 Ruud Boffin
65 Kamil Çörekçi
5 Sezgin Çoşkun
6 Berkay Dabanlı
17 Kaan Kanak
50 Hürriyet Güçer
4 Raheem Lawal
32 İbrahim Sissoko
10 Erkan Zengin
18 Rogelio Mori
7 Ömer Şişmanoğlu

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X