Şimdi birlik zamanı

Gürsu Belediyespor’un Bölgesel Amatör Lig’e yükselmesiyle mutluluk yaşayan taraftarlar, başarının devamı için ilçe halkının elini taşın altına sokması gerektiğini söylediler.

Şimdi birlik zamanı

RECAİ UYSAL

Bölgesel Amatör Lig’e yükselerek büyük sevinç yaşayan Gürsu Belediyespor’da taraftarlar başarının sürekliliği için ilçedeki herkesin elini taşın altına sokması gerektiğini söylediler. Gürsu meydanında Atatürk Anıtı önünde toplanan kırmızı beyazlı taraftarlar yaptıkları açıklamayla ilçe esnafı ve işadamlarından destek istediler. Kulübe destek için toplandıklarını söyleyen tribün lideri Soner Zorba, “Yakalanan başarının devamını bekliyoruz. Başta GÜSAB olmak üzere, esnaf ve işadamlarımızın merhum Belediye Başkanımız Cüneyt Yıldız’ın emaneti olan kulübümüze desteğini bekliyoruz” dedi.

ELELE BAŞARIYA

Gürsu Belediyespor’un başarılı olabilmesi için ellerinden gelen desteği verdiklerini belirten Zorba, “Gönüllü olarak kulübümüzün yanında olan biz taraftarlar, ilçemizde faaliyet gösteren ve burada büyüyen şirketlerin çağrımıza duyarsız kalmayacağını umuyoruz. Kulübümüzün başarısında emeği olan Belediye Başkanımız Mustafa Işık’a desteklerinden dolayı, kulüp başkanımız Fuat Ermiş’e de özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ediyoruz. Haydi Gürsu elele hep birlikte 3. Lig’e diyoruz ve şimdi kenetlenme zamanı olduğunu hatırlatıyoruz” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X