Şimdi de Serdar’a sardılar

Fenerbahçe’nin Hollanda milli maçının yıldızlarından Serdar Aziz’i almak için harekete geçtiği iddia edildi.

Şimdi de Serdar’a sardılar

Bursaspor’un tecrübeli savunmacısı Serdar Aziz, A Milli Takımımızın Hollanda karşısındaki performansıyla göz doldurmuştu. 

Sakatlığı olmasına rağmen iğneyle sahaya çıkan ve Robin Van Persie’ye adım attırmayan tecrübeli oyuncu için Fenerbahçe’nin harekete geçtiği öne sürüldü. Sarı lacivertlilerin Serdar’ı devre arasında kadrosuna katmak için girişimde bulunacağı iddia edildi. 

Fenerbahçe Teknik Direktörü Pereira’nın Konya’daki maçta hayran kaldığı 25 yaşındaki oyuncunun mutlaka alınmasını istediği belirtildi. 

İKNA EDİLMİŞTİ

Sezon başında yeşil beyazlı takımdan Jose Fernandao, Şener Özbayraklı, Volkan Şen ve Ozan Tufan’ı renklerine bağlayan Fenerbahçe’nin devre arası transfer dönemine aylar olmasına rağmen Serdar’a kanca atması Bursasporlu taraftarların tepkisini çekti. 

Bilindiği gibi Serdar Aziz, Gaziantepspor maçında gördüğü küçük çaplı tepkilerin ardından takımdan ayrılabileceğinin sinyallerini vermiş ancak teknik heyet ve yönetim tarafından ikna edilmişti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X