Şimdi festival zamanı

Gemlik Belediyesi’nin Gemlik Kent Konseyi ve çok sayıda sponsor firma ile birlikte düzenlediği ve bu yıl üçüncüsü yapılacak olan Uluslararası Gemlik Zeytini Festivali bugün başlıyor.

Şimdi festival zamanı

”Zeytinin Başkenti Gemlik” temasıyla bir kez daha ulusal ve uluslararası kamuoyunun karşısına çıkacak olan festival, dolu dolu programları ile göz kamaştırıyor.

Bosna Hersek’in Zavidovici Kenti’nin onur konuğu olarak ağırlanacağı festivale ayrıca Romanya, Yunanistan, Kosova Gürcistan ve İspanyadan ekipler ve özel heyetler davet edildi. Festival yürüyüşü bugün saat 16.00’da İstiklal Caddesi’nden başlayıp Atatürk anıtında son bulacak.  

Uluslararası Halk Dansları gösterimleriyle renklenecek Gemlik Zeytini Festivalinde, ünlü Boşnak Böreği Gemlik Zeytini ve Gemlik Zeytinyağı eşliğinde vatandaşlarla paylaşılacak. Zeytin ve Zeytinyağı tanıtımı ile ilgili organizasyonlar festivale büyük anlam katacak. 

Uluslararası Gemlik Zeytini Festivali 24 Eylül Pazar akşamı sona erecek.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X