Şimdi tam zamanı

Fenerbahçe’ye karşı bugüne kadar sadece 1 kez kazanabilen Hamza Hoca’nın pazar günü camiada oluşan olumsuz havayı dağıtması bekleniyor.

Şimdi tam zamanı

Bursaspor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu’nun, Fenerbahçe’ye karşı karnesi pek iç acıcı değil. Genç teknik adam Akhisar Belediyespor ve Galatasaray’ın başında sarı lacivertlilere 7 kez rakip oldu. Hamzaoğlu, bu karşılaşmaların sadece 1’inde gülen taraf olurken 4 karşılaşmadan puan çıkaramadı. Hamza Hamzaoğlu ve Fenerbahçe rekabetinde sadece 2 karşılaşma beraberlikle sonuçlandı. 

GEÇEN SEZON GOLSÜZ

Hamza Hamzaoğlu Fenerbahçe’ye karşı aldığı tek 3 puanını 2013-2014 sezonunda Akhisar Belediyespor’un başında elde etti. O dönem yeşil siyahlılar karşılaşmayı 3-1 kazandı. Genç teknik adam, Bursaspor’un başında ise güçlü rakibine 1 kez rakip oldu. Geçen sezon boş tribünler önünde Timsah Arena’da oynanan mücadele golsüz eşitlikle tamamlanmıştı. Fenerbahçe’ye karşı bugüne kadar sadece 1 kez kazanabilen Hamza Hoca’nın pazar günü camiada oluşan olumsuz havayı dağıtması bekleniyor.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X