Şimdiki hedef Süper Kupa

Bursaspor’un eski yöneticisi Ekrem Senal, şampiyonluğa ulaşan U21 Takımı’na Altınordu ile oynanacak Süper Kupa maçı öncesinde moral yemeği verdi.

Şimdiki hedef Süper Kupa

Bursaspor eski yöneticilerinden Ekrem Senal, U21 Süper Ligi’nde şampiyon olarak tarihi bir başarıya imza atan Bursasporlu futbolculara yemek verdi. Vakıfköy Orhan Özselek Tesisleri’nde verilen yemeğe yeşil beyazlı kulübün Altyapıdan Sorumlu Yönetim Kurulu üyesi Ali Turan, şampiyonluğa imza atan teknik heyet ve futbolcular, altyapı oyuncuları ve tesis çalışanları yer aldı. Altyapıdan Sorumlu Yönetim Kurulu üyesi Ali Turan, Ekrem Senal’e verdiği yemekten dolayı teşekkür etti. Senal, ‘Altyapı Bursaspor’umuzun geleceği. Bu çocuklar bizim çocuklarımız. Onları hem ödüllendirelim hem de birlikte zaman geçirelim istedik. Kendilerini tebrik ediyorum. Önümüzdeki yıllarda inşallah Süper Lig’de de şampiyonlukları bu çocuklarımız ile yaşayacağız’ diye konuştu. 

Şanslarını kullandılar

Bursaspor Gençlik Geliştirme Programı Sorumlusu Adnan Örnek de iyi bir jenerasyon yakaladıklarını ifade ederek, ‘Ben işin finaline geldim. Özellikle Ali Başkanın ve Turhan Hoca’nın katkısı çok. Çocukların müthiş bir özverisi vardı. Hem U21 deki performansları hem de A Takımdaki performansları iyiydi. Hamza Hocaya da teşekkür etmek lazım. Çocuklarımıza şans verdi. Onlarda şanslarını iyi kullandıklarını düşünüyorum. Bursaspor’un geleceğinin Vakıfköy’de olduğunu mali durumu iyileştirmek açısından da burasının çok değerli olduğuna inanıyorum’ dedi. U21 Takımı Antrenörü Turan Şen ise Süper Final’de de Altınordu’yu yenip Bursa’ya çifte kupayla dönmek istediklerini dile getirdi.

Yemeğin sonunda Ekrem Senal’a U21 futbolcuları tarafından imzalanan Bursaspor forması hediye edildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X