‘Şimdikiler şöhret peşinde’

Bir dönem podyumda fırtınalar estiren eski manken Sinem Güven, verdiği bir röportajda yeni modelleri sert dille eleştirdi.

‘Şimdikiler şöhret peşinde’

GENÇLERİN HEPSİNİ SALLARIM

Podyum dünyasının eskimeyen güzellerinden Sinem Güven, yeni nesil mankenlerin neden kendi jenerasyonundakiler kadar ünlü olamadıklarını açıkladı. Yeni modelleri eleştiren Güven, ‘Bir kere hiçbirinin kendine saygısı yok. Hepsi benim yarı yaşımda kızlar; spor yapmadıkları çok belli. Hepsinin etleri bıldır bıldır. Tek dertleri kolay şöhret ve konfor. Bu halimle podyuma çıksam onları sallarım’ dedi. 

SADECE DİDEM’İ BEĞENİYORUM

Yeni nesil mankenlerden bir tek Didem Soydan’ı başarılı bulduğunu belirten Sinem Güven, ünlü modeli eleştirilerinden tenzih etti. Yeni nesil modellerden, kendi dönemindekiler kadar ünlü ismin çıkmasının zor olduğunu savunan Güven, ‘Yeni isimler marka olamıyorlar, ama biz markaydık. Şimdi iki kelimeyi bir araya getiremiyorlar. Bizim özel hayatımız göz önünde değildi. Özel hayatı hep geride yaşadı’ diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X