Şimşek yeniden aday

Mimarlar Odası Bursa Şubesi’nin 6-7 Şubat tarihlerinde gerçekleşecek olan Genel Kurulu öncesi Bursa Genç Mimarlar Platformu, yönetim kurulu adaylarını açıkladı.

Şimşek yeniden aday

Genç Mimarlar Platformu Sözcüsü Can Şimşek, düzenlenen basın toplantısında Mimarlar Odası Bursa Şubesi 16. Dönem Yönetim Kurulu’na tekrar aday olduklarını söyledi.

2 yıllık görev süresince önemli çalışmalar gerçekleştirdiklerini kaydeden Şimşek, “2 yıllık yoğun mücadeleyle geçen çalışma döneminin ardından, daha yoğun geçecek bir ikinci yönetim dönemine daha talibiz. Bu amaç doğrultusunda siz değerli meslektaşlarımızı mesleğimize ve meslek odamıza sahip çıkmaya çağırıyoruz” dedi.

Genç Mimarlar Platformu’nun, Mimarlar Odası Bursa Şubesi 16. Dönem Yönetim Kurulu Asil Adayları; Can Şimşek, Üzeyir Güven, Zümre İlgün Selçuk, Zuhal Aslı Saka, İlke Çalışkan, Seyhun Öner, Serhat Sarğın, Yedek Adayları; Deniz Ildız Öner, Mustafa Köse, Can Şahin, Rıdvan Emre Öztürk, Hakan Topcu, Mustafa Sağlık, Bihter Görüşen olarak açıklandı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X