Sınav’a gittiler!

Nilüfer Belediyesporlu teknik heyet ve sporcular, Sınav Koleji’nde öğrencilerle biraraya gelirken, sorular karşısında terlediler.

Sınav’a gittiler!

Vestel Venüs Sultanlar Ligi’nin başarılı ekiplerinden Nilüfer Belediyespor, Sınav Koleji öğrencileriyle “Eğitim ve Spor” konulu panelde bir araya geldi. Sınav Koleji Özlüce Yerleşkesi Konferans Salonu’nda gerçekleşen panele, sporcular ile teknik kadro katıldı. Başantrenör Alper Erdoğuş, sporun önemine değinirken, “Önyargılardan kurtulmak çok önemli. Spor ile okul birlikte gitmez diye bahane olmaz. Burada bulunan voleybolcu ablalarınızın hepsi üniversite mezunu ya da üniversite öğrencisi. Spor ile eğitim birlikte yürütülebilir. Planlı olarak spor yapın ve ders çalışın” diye konuştu.

BAHANENİZ YOK 

Yıllarca kulüp ve Milli Takım düzeyinde profesyonel voleybol oynadığını belirten Genel Menajer Mehmet Başyolcu da, “Özellikle Nilüfer’de, spor yapmamak için hiçbir bahaneniz yok. Nilüfer Belediyesi, spor tesisleri konusunda Avrupa düzeyinde bir atılım gerçekleştirdi. Sporun her alanına ait tesislerimiz var. Spor, seyirciyle birlikte güzel” dedi. Sınav Okulları Yöneticisi ve Spor Direktörü Nedim Çalışkan ise, “Gençlerimizin sadece derslerde değil, sporda, sanatta ve buna bağlı olarak hayatta başarılı olmalarını, mutlu olmalarını istiyoruz” ifadelerini kullandı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X