Sinemanın ‘Doçenti’

Okan Üniversitesinde doktorasını tamamlayarak ‘Türkiye’nin ilk doktoralı modeli’ unvanını alan Yrd. Doç. Dr. Ebru Güzel, oyunculuktaki iddiasını ortaya koymaya hazırlanıyor.

Sinemanın ‘Doçenti’

ROLÜNE HAZIRLANMAYA BAŞLADI

 

2014 yılında bir Rus mafyasını canlandırdığı ‘Stajyer Mafya’ filmiyle adından söz ettiren Ebru Güzel, beyaz perdede ses getirmeye kararlı. Akademik dünyada doçentliğe yükselerek adından söz ettiren Güzel, bu yıl aynı filmin yapımcılarının projesi olan yeni sinema filminde başrol oynayacak. Rolü için atış ve at biniş eğitimi almaya başlayan Ebru Güzel’in çekimleri önümüzdeki günlerde başlayacak. 

TEKLİF BENİ HEYECANLANDIRDI

Şimdiye kadar bir çok dizi ve tiyatroda rol aldığını söyleyen Ebru Güzel, ‘Bir dönem akademik eğitime yöneldiğim için oyunculuğa ara vermiştim. Üniversitemi, öğrencilerimi ve bilimsel araştırma yapmayı seviyorum. Sette boş zamanımız olduğundan makale için hazırlık yapabiliyorum. Bana göre belli bir yaşam tecrübesinden sonra oyunculuk dünyanın en keyifli işi. Teklif geldiğinde çok heyecanlandım’ dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X