Sinemanın yeni türlere ihtiyacı var

Özcan Deniz, başrollerini Meryem Uzerli ve Aslı Enver’le paylaştığı yeni gerilim filmi ‘Öteki Taraf’la Türk sinemasında yeni bir tür yaratma iddiasında.

Sinemanın yeni türlere ihtiyacı var

BÜTÜN FİLMLER BİRBİRİNE BENZİYOR

Özcan Deniz, sinema dünyasındaki yapımcı, yönetmen, senarist ve oyunculuk yolculuğunu yeni bir tür denemesiyle sürdürüyor. Başrollerini Meryem Uzerli ve Aslı Enver’le paylaştığı yeni filmi ‘Öteki Taraf’la bu kez alışılagelmiş aşk filmleri serisinin dışına çıkacak olan Deniz, ‘Öteki Taraf Türk sinemasının uzun zamandır içine sıkıştığı tür ve farklı içerik sıkıntsını aşmaya çalışan filmlerden biri. Birbirinin benzeri komedi filmlerinin olduğu Türk sinemasında bu türün seyircisinin oluşması gerektiğini düşünenlerdenim’ dedi.

SEKTÖRÜ DAHA DA BÜYÜTMEMİZ GEREKLİ

Türk sinema sektörünün daha fazla büyüyebilmesi için yeni türlere daha fazla şans tanınması gerektiğini düşünen Özcan Deniz, böylece seyirci sayısının artacağını söyledi. Deniz, ‘Bu türleri deneyen yönetmen ve yapımcıların cesaretlendirilesi için seyircinin tatmin edilmesi gerekir. Yoksa türk sinemasının yılda 50 milyon gibi saçma bir sayıdan kurtulması olanaksızdır. Ciddi vergi ve istihdam alanı olan sinema ancak içerik zenginliği ile büyüyebilir. Öteki Taraf güçlü castı ve çözülemeyen gizemli hikayesi ile buna hizmet etmeyi amaçlayan bir film’ dedi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X