Sinem’e kına gecesi

Kenan İmirzalıoğlu’yla 14 Mayıs’ta Cunda’da dünya evine girecek olan Sinem Kobal’a ünlü dostları önceki gece sürpriz bir kına gecesi organize etti.

Sinem’e kına gecesi

ÜNLÜ DOSTLARI DA KATILDI

Güzel oyuncu Sinem Kobal’ın geleneksel kına gecesi önceki akşam gerçekleşti. Ailesi ve dostlarının Kobal’a sürpriz olarak hazırladığı kına gecesine ünlü oyuncunun meslektaşları Burçin Terzioğlu, Şükran Ovalı ve Yasemin Özilhan da katıldı. Kız kıza eğlencenin yaşandığı gecenin sonunda kameraların karşısına başındaki çiçekten yapılmış taçla çıkan Kobal, çok mutlu olduğunu söyledi. 

UNUTAMAYACAĞIM BİR GECE OLDU

Sinem Kobal, kına gecesinde yaşadığı mutluluğu ertesi gün sosyal medya hesabından yayınladığı teşekkür notuyla hayranlarıyla paylaştı. Dostlarına ve ailesine teşekkür eden Kobal, ‘Bana unutamayacağım bir sürpriz hazırlayan dostlarım, herşey o kadar güzeldi ki ve canım annem iyi ki varsın. Ben yeni bir hayata doğru adım atarken bunun önemini bir kere daha anladım’ dedi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X