Sıra geldi kupaya

Okullararası Yıldızlar Basketbol İl Birinciliği’nde kızlarda Çukurca Fanclub, MKP TOKİ Ortaokulu, erkeklerde ise Kükürtlü TSO ile Özel TED Ortaokulu finale biletini kaptı.

Sıra geldi kupaya

RECAİ UYSAL

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Okul Sporları İl Temsilciliği tarafından düzenlenen Okullararası Yıldızlar Basketbol İl Birinciliği’nde finale yükselen ekipler belli oldu. 

1 Aralık’ta kızlarda 7, erkeklerde 8 okulun katılımıyla start alan organizasyonda dün oynanan maçların ardından finalde mücadele edecek ekipler de belirlendi. Atatürk Spor Salonu’nda oynanan günün ilk maçında erkeklerde Kükürtlü Ticaret ve Sanayi Odası Ortaokulu, İnegöl Mahmudiye İmam Hatip Ortaokulu’nu 123-62 mağlup ederek finale yükselen ilk ekip oldu.

ŞAMPİYONLUK MÜCADELESİ

Erkeklerde oynanan diğer yarıfinal mücadelesinde ise Özel TED Ortaokulu, İnegöl Prof. Dr. Selçuk Yahşi Ortaokulu engelini 41-32’lik skorla geçti ve Kükürtü TSO Ortaokulu’nun finaldeki rakibi oldu. Kızlarda oynanan ilk yarıfinal mücadelesinde Çukurca Fanclub Ortaokulu, Mustafakemalpaşa Atatürk Ortaokulu’nu 46-17 mağlup ederek ilk finalist olmayı başardı. Diğer yarıfinal mücadelesinde ise MKP TOKİ Ortaokulu, Mudanya Hatice İsmail Hakkı Kayan Ortaoukulu’nu 57-16 mağlup etti ve finale yükseldi. İl Birinciliği’nde final maçları 19 Ocak’ta Atatürk Spor Salonu’nda oynanacak.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X