Sıra geldi play-off’a 0-3

Büyükşehir Belediyespor, normal sezonun son maçında lider Vakıfbank’a boyun eğerken, play-off ilk turunda Galatasaray karşısında tur arayacak.

Sıra geldi play-off’a 0-3

Voleybol Sultanlar Ligi’nde normal sezon tamamlanırken, Büyükşehir Belediyespor, son haftada deplasmanda lider Vakıfbank’a 3-0 mağlup oldu. Normal sezonu 5. sırada bitirmeyi garantileyen yeşil beyazlılar, Vakıfbank Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmada rakibi karşısında zaman zaman etkili olsa da yenilgiyi önleyemedi.

Karşılaşmanın ilk setini 25-23 kaybeden Bursa ekibi, ikinci sete oldukça iyi başladı. Son bölümüne kadar üstün olduğu bu seti de 27-25 kaybeden Büyükşehir Belediyespor, üçüncü sette rakibinin etkili isimlerini durdurmakta zorlandı.

İLK MAÇ 5 NİSAN’DA BURSA’DA

Karşılaşmanın üçüncü setini 25-22 kaybeden Bursa ekibi, müsabakadan 3-0mağlup ayrıldı. Ligde normal sezonu 5. sırada bitiren yeşil beyazlılar, play-off 1. etabında Galatasaray’la eşleşti. Büyükşehir Belediyespor play-off ilk etabında rakibiyle ilk maçını 5 Nisan’da evinde, rövanşı ise 7 Nisan’da İstanbul’da oynayacak. 2 maçta puanların eşitliğinde ise yarıfinale yükselen ekip 15 sayılık altın sette belli olacak.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X