Sıra geldi play-off’a

Bölgesel Amatör Lig’e çıkmak isteyen Karacabey Belediye, İznik, Hamitler, Gürsu Belediye, Zafer ve Kafkas’ın bugün çekilecek kura ile play-off süreci başlayacak.

Sıra geldi play-off’a

TOLGA ÖZTAŞ

Bursa Süper Amatör Küme’de A Grubu’nu ilk 3 sırada bitiren Karacabey Belediyespor, İznikspor, Hamitlerspor ile B Grubu’nu ilk 3 sırada bitiren Gürsu Belediyespor, Zaferspor ve Kafkaspor play-off’a kalmayı başardı. Bölgesel Amatör Lig’e çıkma yolunda iddialı olan bu 6 takımın play-off kura çekimi bugün saat 18.00’de BASKF toplantı salonunda yapılacak. Lig usülüne göre tek maçlı sistemde oynanacak play-off’ta lider olan direkt BAL’a çıkarken, ikinci ve üçüncü takımlar ise 1 baraj maçı daha oynayacak.

MERKEZ SİTEMİ!

Süper Amatör Küme play-off’larının yıllardır ilçelerde oynanması hem seyircilere hem de kulüplere büyük sıkıntı yaratıyor. Atıcılar’da çim olarak yapılan 3. sahanın yapılmasıyla tam bir futbol merkezli olan tesislere bu yıl maç verilmesi bekleniyor. Bugün yapılacak kura çekiminde yetkililerin bu konuyu değerlendirmesi bekleniyor. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X