Sıracevizler’e sosyal yaşam merkezi

Yıldırım’da, sosyal ve kültürel yaşamı canlandıracak projeleri bir bir hayata geçiren Yıldırım Belediyesi, Sıracevizler Mahallesi’ndeki kapalı pazar alanını da sosyal yaşam merkezine dönüştürüyor.

Sıracevizler’e sosyal yaşam merkezi

Yıldırım Belediyesi, Sıracevizler Mahallesi’ndeki kapalı pazar alanını sosyal yaşam merkezine dönüştürüyor. Proje kapsamında; mevcut pazar alanı ve kapalı otopark yenilenirken, oluşturulacak yeni katta ise kadın ve çocuklar için spor salonları, kafeterya, muhtarlık ile idari ofisler yer alacak.

Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, Sıracevizler Sosyal Yaşam Merkezi projesi kapsamında mevcut pazar ve otopark alanında uygulanan onarım ve yenileme çalışmalarını inceledi.

Yıldırım’da, sosyal hayatı destekleyen ve ilçe sakinlerinin yaşamına değer katacak projeler oluşturduklarını vurgulayan Başkan Oktay Yılmaz, “Belediye olarak; imardan kentsel dönüşüme, yeni yollardan hizmet binalarına kadar çok önemli hizmetleri ilçemize kazandırıyoruz. Yaptığımız her işte, ürettiğimiz her projede merkeze insanı koyuyoruz. Hemşehrilerimizin yaşamına dokunan, hayat kalitelerini yükselten hizmetler üretmeye gayret ediyoruz” dedi.

ÇALIŞMALAR NİSAN 2022’DE TAMAMLANACAK

Sıracevizler Pazar Alanı’nı daha fazla insana dokunacak şekilde revize ettiklerini belirten Başkan Oktay Yılmaz, “Mevcut pazar alanımızdaki lavaboların, mekanik sistemin, elektrik tesisatının yenilenmesi ve cephe sağlıklaştırma işleriyle burayı modern bir yüze kavuşturmuş olacağız. Aynı zamanda, iki katlı olan pazar alanımıza bir kat daha ilave ederek bu yeni katı bir sosyal yaşam merkezine dönüştürüyoruz. İçinde; çocuklar, gençler ve kadınlar için spor salonları, kafeterya, muhtarlık ve idari ofislerin yer alacağı merkez, Sıracevizler Mahallesi’ne ve bölgeye değer katacak. 2 aylık bir süreç içerisinde pazar alanı ve otoparktaki çalışmaları bitireceğiz. Nisan 2022 itibariyle de Sıracevizler Sosyal Yaşam Merkezi’miz bölge sakinlerinin hizmetinde olacak. Proje tamamlandığında, hem vatandaşlarımız pazar alışverişlerini daha sağlıklı ve güvenli şekilde yapabilecek hem de hemşerilerimiz spor yapıp, sosyalleşebilecekleri bir merkez kazanmış olacak” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X