Sırada Balkanlar var

Osmangazi Belediyespor Badminton Takımı, 24-26 Mart tarihleri arasında Edirne’de düzenlenecek olan 19 Yaş Balkan Şampiyonası için hazırlıklarını tüm hızıyla sürdürüyor.

Sırada Balkanlar var

Türkiye’den 8 erkek, 8 kız olmak üzere toplam 16 sporcunun katılacağı 19 Yaş Balkan Şampiyonası’nda Osmangazi Belediyespor’dan 3 erkek, 1 kız sporcu yer alacak. 24-26 Mart tarihleri arasında Edirne’de gerçekleştirilecek organizasyonda Bursa ekibi sporcuları madalya avına çıkacak. Osmangazi Belediyespor’un başarılı badmintoncuları, organizasyonda hem tecrübe kazanacak hem de Bursa’ya madalya getirebilmek için mücadele edecek.

TECRÜBE KAZANACAKLAR

Şampiyonaya katılacak olan Osmangazi Belediyespor Badminton Takımı sporcuları 18 yaşındaki Yusuf Yaşar, 17 yaşındaki Berkay Çiçen, 16 yaşındaki Tayfun Taşdemir ve 16 yaşındaki Naime Yılmaz, turnuvada kendilerinden büyük sporcularla karşılaşarak tecrübe kazanacak. Balkan Şampiyonası’nı basamak olarak kullanan Osmangazili badmintoncuların asıl hedefi ise 4-16 Nisan tarihleri arasında Fransa’da düzenlenecek Avrupa Şampiyonası’nda ilk üçe girerek madalya kazanmak. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X