Sıradaki gelsin: 3-1

CEV Challenge Kupası’nda 2 sezon önce şampiyonluk sevinci yaşayan Büyükşehir Belediyespor, Romanya’nın Stiinta Bacau ekibini ilk maçta olduğu gibi rövanşta da devirdi ve kupada üst tura yükseldi.

Sıradaki gelsin: 3-1
RECAİ UYSAL
 
 
Voleybolda CEV Challenge Kupası ilk tur rövanş maçında Büyükşehir Belediyespor, evinde Romanya’nın Stiinta Bacau takımını 3-1 mağlup ederek adını üst tura yazdırdı. Deplasmanda oynadığı ilk maçı 3-1 kazanarak tur için avantaj elde eden Bursa ekibi, rövanşta da rakibine şans tanımayarak tur biletini kaptı. 
 
 
Cengiz Göllü Voleybol Salonu’nda oynanan karşılaşmada file önünde etkili bir oyun sergileyen yeşil beyazlılar, zorlanmadığı maç sonunda galibiyete ulaşmayı bildi.
 
 
ŞANS TANIMADI
 
 
Karşılaşmanın ilk setini 25-15 alan Büyükşehir Belediyespor, ikinci sette de file önünde etkili olan taraftı. Bursa ekibi, bu sette de etkili bloklarıyla rakibine kolay sayı şansı tanımadı. Müsabakanın ikinci setini de 25-17 alan yeşil beyazlılar, turu da garantiledi. Fazla forma şansı bulamayan sporcuların oynadığı üçüncü seti 25-18 kaybeden Büyükşehir Belediyespor, dördüncü seti 25-23 alarak karşılaşmadan 3-1 galip ayrıldı ve üst tura adını yazdırdı.
 
 
Rakip 17 Ocak’ta belli olacak
 
 
Büyükşehir Belediyespor’un CEV Challenge Kupası, 2. Turu’ndaki rakibi 17 Ocak’ta belli olacak. Slovakya’nın Bratislava ekibi ile Avusturya’nın Graz ekiplerinden birisi bu turda yeşil beyazlıların rakibi olacak. Slovakya’da oynanan ilk maçta rakibini 3-1’le geçen Bratislava tur için avantaj elde ederken, iki ekip arasındaki rövanş maçı 17 Ocak’ta Avusturya’da oynanacak. 17 Ocak’taki karşılaşmada Bratislava alacağı her türlü galibiyet yada 3-2’lik yenilgide Büyükşehir Belediyespor’un rakibi olacak. 3-0 yada 3-1’lik Graz galibiyetinde ise Bursa ekibinin rakibi 15 sayılık altın sette belli olacak.
 
 
SALON: Cengiz Göllü
HAKEMLER: Konstantin Selin (**) Mirjana Galic (**)
SETLER: 25-15, 25-17, 18-25, 25-23
SÜRE: 96 dakika (21, 23, 24, 28)
BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR: Dora (***) Ivana (***) Da Silva (***) Fatma (***) İpek (***) Özge (***) (Aylin-libero ***, Ceren-libero ***, Merve ***, Nikalina ***, Yaren ***, Nuran ***, İkbal ***)
STİİNTA BACAU: Ivana (**) Cristina (**) Ana (***) Nikoleta Perovic (***) Denisa (**) Georgiana (**) (Nicoleta Manu-libero **, Mihaela-libero *, Irina *, Mariana *, Grıgorutas *)

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X